Herman Miller

Herman Miller experts.

Het Amerikaanse bedrijf Herman Miller is één van de grootste mondiale spelers op het gebied van innovatief, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair. Ook onderscheidt Herman Miller zich veelal met het verrassende design van haar producten. Zo kennen vele designliefhebbers de fraaie en tijdloos vormgegeven bureaustoelen als de Mirra en de Aeron. Ook op zit/sta gebied heeft Herman Miller een sterke troef in handen in de vorm van het uitgebreide Ratio programma.

Herman Miller Atlas Office
 op aanvraag 
vanaf 4-8 weken
Bekijken
Herman Miller Ratio bench
van € 3.666,00 voor € 2.383,00 excl. BTW
vanaf 5-6 weken
Bekijken
Herman Miller Ratio
van € 1.870,00 voor € 1.215,00 excl. BTW
vanaf 5-6 weken
Bekijken
Herman Miller Locale
 op aanvraag 
vanaf 6-9 weken
Bekijken

Meer over Herman Miller

Veel mensen kennen het Amerikaanse Herman Miller zonder dat ze het zelf weten. De mondiale marktleider op het gebied van innovatief, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair is o.a. beroemd door de iconische bureaustoel Aeron. De ontwerpers Don Chadwick en Bill Stumpf slaagden erin om - met gebruik van nieuwe moderne materialen - een revolutionaire ergonomische designbureaustoel te creëren. Deze innovatiedrang symboliseert waar Herman Miller al decennialang voor staat bij de ontwikkeling van haar producten.

De collectie zit/sta bureaus van Herman Miller bevat een tweetal unieke modellijnen: Atlas Office Landscape en Locale. Met de oneindige mogelijkheden prikkelen deze twee fraaie zit/sta concepten de fantasie en geven je de ruimte om een dynamische en inspirerende werkomgeving te creëren.
Uiteraard zijn er ook twee no-nonsense zit/sta programma’s binnen de Herman Miller collectie: Ratio en Layout Studio Exchange.

Met het unieke concept Living Office haalt Herman Miller de menselijkheid terug in kantoor. Geluk. Welzijn. Betrokkenheid. Verbondenheid. Gelukkig wordt succes tegenwoordig niet alleen in geld gemeten maar is ook de menselijke factor steeds vaker van doorslaggevend belang. Door de fundamentele wensen van individuen en organisaties te ondersteunen helpt Living Office bedrijven niet alleen om grotere winst te behalen maar zorgt het ook voor een groter welzijn voor iedereen binnen het bedrijf.

Herman Miller is een machtig bedrijf. Machtig in de breedste betekenis van het woord. Ruimtes inrichten met Herman Miller meubilair leidt altijd tot iets extra’s. Extra inspiratie, extra dynamiek, extra werkplezier, extra efficiency of gewoon een combinatie van al deze extra’s.
Graag laten wij je kennismaken met de 8 kernwaarden van Herman Miller omdat dit veel zegt over het bedrijf en de mensen die er werken.

    1. Nieuwsgierigheid en verkenning
Uit het rijke erfgoed van op onderzoek gebaseerd ontwerp worden grote krachten gehaald. We oefenen, nemen risico’s en leren van onze fouten.
    2. Betrokkenheid
We nemen actief deel bij het begrijpen van problemen en het ontwikkelen van oplossingen. We werken samen om een verschil te maken.
    3. Relaties
Goede relaties met elkaar, met onze klanten, met ontwerpers, met dealers, met leveranciers en met aannemers zijn de basis van onze netwerken over de hele wereld.
    4. Funderingen
De mensen, verhalen en ervaringen uit ons verleden geven ons een sterke fundering voor het bouwen van onze toekomst.
    5. Alomvattendheid
Bij Herman Miller respecteren we alle uitingen van menselijk talent en potentieel. Unieke perspectieven, kwaliteiten en bijdragen van elke persoon in onze gemeenschap worden ten zeerste gewaardeerd.
    6. Design
We lossen problemen op door te vragen, kijken, denken, dagdromen, discussiëren, spelen, mislukken en het opnieuw te proberen. Rommelig misschien maar het werkt wel.
    7. Een betere wereld
De kans om aan een betere wereld bij te dragen maakt ons werk belonend en betekenisvol.
    8. Transparantie
We zijn open en laten elkaar zien hoe beslissingen worden genomen en nemen hier verantwoordelijkheid voor.