Mikomax

Mikomax experts.

Alle zit/sta bureaus van het Poolse Mikomax zijn voorzien van een innovatieve handmatige hoogteverstelling. Snel en geruisloos uw bureau van zit naar sta stand verstellen. Daarnaast is het design met recht opvallend en hoogstaand te noemen!

Mikomax Stand-Up R Wood
van € 2.985,00 voor € 2.388,00 excl. BTW
vanaf 5-6 weken
Bekijken
Mikomax Stand-Up
van € 1.955,00 voor € 1.564,00 excl. BTW
vanaf 5-6 weken
Bekijken
Mikomax Nest
vanaf € 865,00 excl. BTW
vanaf 5-15 werkdagen
Bekijken
in showroom

Meer over Mikomax

In Polen staat een hypermoderne fabriek waar kantoormeubilair van hoge kwaliteit en uitmuntend design van de band rolt. De zit/sta oplossingen van Mikomax zijn voorzien van een innovatieve en gepatenteerde handmatige hoogteverstelling en hebben daardoor geen elektriciteit nodig. Met behulp van een contragewicht stel je snel en geruisloos jouw bureau van zit- naar stahoogte. Naast zit/sta bureaus levert Mikomax ook fraaie akoestische oplossingen. De Hush collectie is niet alleen functioneel maar vooral ook erg mooi.

De Stand Up zit/sta benches geven een kantoorruimte niet alleen een ergonomisch dynamische impuls maar zorgen ook voor inspiratie door de in het oog springende vormgeving. Door de vele uitvoeringsmogelijkheden past een Stand Up bench in ieder interieur. Het model Stand Up R is terecht bekroond met de Red Dot Design Award. Met het strakke massief eikenhouten framewerk heeft de Stand Up R zit/sta bench een unieke plek in de markt. Ook voor thuis heeft Mikomax een prachtige zit/sta oplossing in haar collectie. Het model Nest is geen stereotype bureau. Nest zorgt door zijn gestoffeerde wand en zijpanelen voor geborgenheid en privacy. De massief eiken poten zorgen bij deze thuiswerkplek voor een natuurlijk en warm detail. Nest kan prima in een woonkamer worden geplaatst.